Servisi

Servisi eshte nje sektor i vecant per G mobile pasi qe perbehet prej serviser dhe programer te kualifikuar per servisimin e modeleve te ndryshme te telefonise mobile. Servisim i garantuar per te gjitha modelet e telefonave si IPHONE, SAMSUNG, LG, HTC etj.

Servisi kryhet mbrenda nje kohe shume te shkurt dhe me pjese origjinale. Ne rast te pakenaqesive ju lusim qe te na kontaktoni permes email adreses qe ne te ju mundesojme rregullimin e telefonit sa me shpejt dhe t`ju bejme serish te kenaqur.

Pos te tjerash G Mobile tani do te kete ne dispozicion edhe online chat per te gjithe ju qe keni nevoje per servisim mund te beni pyetje apo edhe permes aplikimit per oferten tuaj ne anen e djatht.—–>

Pasi te dorezoni telefonin ne servis ju mund te kontakotni ne Online Chat qe te merrni pergjigje me te shpejt se a eshte rregulluar telefoni juaj qe keni lene ne servis apo per te marre informata tjera.

Besueshmeria juaj tek servisi eshte edhe vete vizioni i kompanise sone.
shiqo telefonin a eshte rregulluar ne online chat

Shkruani problemin e telefonit tuaj

Emri dhe Mbiemri

Email Adresa

Numri i Telefonit

Zgjidheni llojin e telefonit

Shkruani rreth problemit që keni.

Dërgoni ndonjë fotografi të problemit nëse keni.