USB Cable
1 nga 5 based on 1 customer rating
(1 customer review)

Kabëll me ngjyrë për Samsung

2.00

Garancioni i Produktit: 
Nëse produkti nuk është në gjendje siç është treguar në foto, ne do ta ndërrojmë apo ju kthehen paratë brenda javës. 
Mënyrat e Pageses: 
Pagesa online me anë të Visa apo Master Card. Pagesa me anë të transferit bankar dhe ju mund të paguani për produktet kur të mbërrijnë në shtëpi me anë të postjerit.
Mbrojtja e Klientit: 
  • Kthimi i parave (Me rast të mos pranimit të dërgesës)
  • Kthimi i parave (Me rast të produktit të dëmtuar)

 

1 review for Kabëll me ngjyrë për Samsung

  1. 1 out of 5

    :

    I must say you have very interesting content here. Your blog can go viral. You need initial boost only. How to get it? Search for: Miftolo’s tools go viral

Vlerëso

Your email address will not be published. Required fields are marked *