a_bluetoothB_BLUETOTH
Të ndryshme
2 nga 5 based on 1 customer rating
(1 customer review)

Bluetooth Speaker Auris

10.00

Garancioni i Produktit: 
Nëse produkti nuk është në gjendje siç është treguar në foto, ne do ta ndërrojmë apo ju kthehen paratë brenda javës. 
Mënyrat e Pageses: 
Pagesa online me anë të Visa apo Master Card. Pagesa me anë të transferit bankar dhe ju mund të paguani për produktet kur të mbërrijnë në shtëpi me anë të postjerit.
Mbrojtja e Klientit: 
  • Kthimi i parave (Me rast të mos pranimit të dërgesës)
  • Kthimi i parave (Me rast të produktit të dëmtuar)

 

1 review for Bluetooth Speaker Auris

  1. 2 out of 5

    :

    I see your blog needs some fresh & unique articles. Writing manually is time consuming, but there is solution for this hard task. Just search for: Miftolo’s tools rewriter

Vlerëso

Your email address will not be published. Required fields are marked *