Rreth Nesh

G Mobile

Ne, si G Mobile, merremi me shitjen, servisimin dhe dekodimin e telefonave. Ekipa jonë përbëhet nga një staf i ri dhe serioz me të cilët do të gjeni bashkëpunim, afërsi dhe sinqeritet. Do të jemi gjithmonë pranë jush dhe të gatshëm t’i zgjidhim të gjitha problemet që i keni me telefonët tuaj. Poashtu njihemi si kompani e cila ofron aksesorët më të reja dhe unike në treg. Duke e pasur parasysh tregun kosovar ju ofrojmë çmime të volitshme që nga fillimi dhe shpeshëherë, si shenjë falenderimi që jeni gjithnjë me ne, do ju mundësojmë lirime dhe oferta të ndryshme.

Kompania jonë është e njohur për kualitetitn e shërbimeve dhe përgjegjësinë ndaj klientevë. Ne do ju përgjigjemi në çdo garancion si për servisim ashtu edhe në kualitetin e produkteve. Për dallim nga të tjerët, ne në G Mobile jemi të parët në Kosovë që ofrojmë edhe mundësine më të re teknologjike që, përmes këtij online store, t’i gjeni aksesorët për modelin e telefonit tuaj, të mësoni për çmimet e të gjitha produkteve që ndodhen në shop si dhe kryerjen e porosisë dhe pagesës online nga shtëpia. Një klikim mjafton dhe brenda  24h produktin e dëshiruar do ta keni në shtëpinë tuaj. Llojllojshmeria e produkteve që mund t’i gjeni në ueb faqe tregon përkushtimin qe e kemi ndaj klientëve tanë.

 

Në Online Chat do të jemi në dispozicionin tuaj nga ora 9:00 deri në orën 24:00 dhe përgjigjjet do t’i merrni gjithsësi brënda pak kohe.

Për më shumë mund të na gjeni ne lokal çdo dite të javës nga ora 9:00 deri në orën 20:00.

Baza dhe Lokali i G Mobile gjendet në Prishtinë tek semaforët kryesor prapa NLB Bankes

 

Ju faleminderit qe na përzgjodhët neve,

Jeni të mirësëardhur gjithnjë,

 

G Mobile

Flete garancioni I leshohet ne baze te ligjjeve aktuale. Afati I garancionit per kete product eshte shenuar ne fletgarancion dhe vlen nga data e shitjes se produktit. Ne rast te defektit dhe riparimit te ketij produkti ne periudhen e vlefshmerise se garancionit afati I garancionit vazhdohet per aq dite sa ka zgjatur riparimi.

Gjendja e rregullt e periudhes se garancionit:

Servis pa pagese dhe riparimin e telefnit ne periudhen e garancionit ne rastin e perdorimit sipas rregullave te servisit G-MOBILE.
Servisi I autorizuar eshte I obliguar qe ti riparoj produktin Brenda 7 diteve.

TE DREJTAT DHE OBLIGIMET E BLERESIT
Te drejtat qe rrjedhin nga ky garancion, bleresi I fiton diten e blerjes se produktit, dmth me nenshkrimin e flete garancionit bleresi verteton me rastin e blerjes se I ka testuar dhe eshte vertetuar ne rregullsine e produktit ( ka kontrolluar permbajtjen e paketimit original dhe eshte njoftuar per menyren e perdorimit)Bleresi eshte I obliguar se do ti permbahet udhezimeve per perdorimin dhe produkti do te perdoret vetem per destinimin qe ka. Me rastin e reklamimit per defektin e produktit bleresi eshte I obliguar qe ti heqe te gjitha shenimet e veta qe I ka ne telefon, sepse servisi nuk merr obligim qe ti ruaj ato.

GARANCIONI NUK VLEN NE KETO RASTE
Pas perfundimit te afatit te garancionit, nese fletearancioni nuk eshte I plotesuar ne menyre te rregullt ose I vertetuar dhe I nenshkruar nga shitesi dhe bleresi, nese IMEI numri ne flete garancion nuk perputhet me IMEI numrin ne apparat nese bleresi nuk e ka fletegarancionin, nese blerei nuk I eshte permbajtur udhezimit per perdorimin, nese aparati ka qene I ekspozuar ne burime te energjise, lageshtise ose qfardo lloji te lengut, goditje elektrike apo vibrimeve te ndryshme.
Nese gjate perdorimit eshte nderruar softueri (jailbreak) ose materiali hargjues I cili nuk eshte prodhues ose nuk eshte I autorizuar nga ana e prodhuesit te aparatit. Nese aparati eshte hapur dhe eshte tentuar te riparohet nga personi I cili nuk ka autorizim nga servisi I G-Mobile.

Ne kemi mënyrat më të thjeshta dhe të sigurta të pagesës që aktuallisht janë në tregun Shqipëtar. Asnjë faqe interneti tjetër në Kosove nuk i ofron të gjitha mënyrat e pagesës që ne ofrojmë.

Paypal – Kjo është mënyra që zgjedhin miliona blerës online në të gjithë botën. Ne nuk mund të tërheqim parate që ju depozitoni për blerjen tuaj nëse nuk kemi përmbushur të gjitha detyrimet për të cilat ju paguani. Per te dhenat qe ju i paraqitni nuk do te ruhen ne asnje forme pervec se kompania Paypal i perdor per te njohur kredit kartelen tuaj dhe terhequr shumen qe ju shenoni. E gjithe siguria dhe mbrojtja e te dhenave pergjegjese eshte kompania e licencuar amerikane Paypal e cila eshte njera nder kompanite me te njohura boterisht dhe perdoren ne shume Online webfaqe sikur: Amazone.com, e-bay.com, aliexpress.com etj. Gjate perdorimit te kesaj menyre te pageses ne nuk do te kemi asnje qasje tek kredit kartelat dhe llogarite e juaja bankare por vetem bankat te cilat jane te licencuara si dhe ndermjetesuesi Paypal.

Paguaj cash – Ju paguani vetëm mbasi produkti është dorëzuar tek ju. Kjo mënyrë ju ofron sigurinë më të madhe të mundshme. Pagesen do e kryeni ne momentin e marrjes se dergeses dhe perseri përfitoni nga shumlloshmëria e produkteve dhe çmiemet e lira që ne ofrojmë.

Me transferte bankare – Kjo mënyrë vlen për të gjithë, kudo që ndodhen. Llogaria ndodhet ne TEB Bank dhe janë të regjistruara në emër të G MOBILE. Kështu ç’do pagesë e depozituar në këtë llogari, është e sigurt dhe ju keni të drejtën ta merni mbrapsh nëse ne nuk plotësojmë kushtet dhe premtimet që ju japim. Per kete menyre ju separi duhet te depozitoni shumen ne llogarine perkatese dhe pas konfirmimit nga ana jone nga ai moment do te dergohet porosia per transport.

TEB BANK

EMRI PERFITUESIT: G MOBILE
NR. LLOGARISE: 2032000090660234

Duke vizituar apo porositur përmes dyqanit tonë, ju pajtoheni me kushtet e përcaktuara më poshtë.

gmobileonline.com posedon të drejtën për ndryshimin e këtyre kushteve të përdorimit, pa njoftim paraprak.

Komunikimi me Anë të Mjeteve Elektronike
Kur ju vizitoni gmobileonline.com ose na dërgoni email, ne komunikojmë përmes mënyrës elektronike. Duke pranuar kushtet e përdorimit, ju pranoni se jeni duke komunikuar në mënyrë elektronike. Komunikimi jonë me ju do të jetë përmes postës elektronike (email), apo njoftimeve të cilat do t’i shpallim në ueb-faqe.

Çmimet e Produkteve
Të gjitha çmimet e produkteve të listuara, nuk kanë të përfshirë TVSH-në e as çmimin e transportit pasi që transporti do të ketë disa mënyra dhe ofron për zgjedhjen e saj gjatë procedures së porosisë. gmobileonline.com ka të drejtë të anulojë formën e porosisë dhe të dërgojë njoftim përmes emailit për konsumatorët, nëse ka pasur një gabim gjatë vendosjes së çmimeve në ueb-faqe.

Produktet
Të gjitha produktet e shfaqura në ueb-faqe janë në stokun tonë dhe në lokal, por mund të ketë munges në disa produte për të cilat nuk ka mbetur sasi dhe nuk është përmiresuar në ueb-faqe, për këto produkte të cilat nuk ka mbet sasi do të ju njoftojmë përmes emailit apo Online Chat nese na pyesni për produktin e dëshiruar. Për këto lloj gabime nuk mbajmë përgjegjësi pasi që ka shumëllojshmëri të produkteve dhe është e pamundur që të rifreskohet stoku në çdo moment. Ju kërkojmë mirëkuptim nëse ndonjë artikul i pëlqyer nga ju nuk ka mbet në stokun tonë. Kjo dukuri do të përmiresohet për një kohë të pacaktuar që të jemi sa më korrekt ndaj të gjitha produkteve dhe përgjegjës për ju.

Porosia juaj
gmobileonline.com do të bllokoj të gjithë keqpërdoruesit e ueb-faqes, në rast se ka fyerje apo keqpërdorime të ndryshme dhe pa arsye. Poashtu nëse ju bëni porosinë për të paguar në mënyren paguaj cash dhe pasi të arrijë porosia nuk dëshironi ta pranoni pa ndonjë arsye të fortë atëhere do të përjashtoheni nga mundesia e blerjes në mënyrën paguaj cash si dhe do të jeni të ngarkuar për të paguar shumën e transportit. Për çdo moskuptim apo ngatëresë ju mund të na kontaktoni përmes ueb-faqes por edhe në lokalet tona që mund ti gjeni tek Kontakti.

MBROJTJA ME LIGJ DHE DETYRIMET TONA:
Ne jemi një subjekt i regjistruar në dosjet e ARBK dhe ATK në Kosove dhe gëzojmë të gjitha të drejtat e autorit dhe mbrojtjes së markës tregtare në bazë të ligjeve. Gjithashtu ne paguajmë të gjitha detyrimet në tatime. Kështu serioziteti jonë nuk limitohet vetëm në faqen e internetit por edhe në rregullat e bisneseve në Kosove. Përveç të drejtës së autorit, ju pranoni edhe kushtet e garancisë që ne kemi. Gjithashtu ne kemi detyrim ndaj jush vetëm për çështjet që ne specifikojmë në faqen tonë me kushtet që ne japim. Këto kushte mund të ndryshojnë me kalimin e kohës edhe pa u njoftuar, por asnjëherë nuk do ju fshihen apo manipulohen.

Pronësia intelektuale
Përmbajtjet e paraqitura në këtë faqe – elemente të projektimit(butona, ikona etj.), tekstet, fotografitë, logot, viedot,- janë pronësi e gmobileonline.com dhe nuk mund të përdoren ne asnje menyre pa pëlqimin paraprak të gmobileonline.com.
Të gjitha informatat që janë në dispozicion në faqet e internetit janë vetëm për qëllime informacioni dhe nuk mund të përdoren për qëllime komerciale ose të shpërndahen për palët e treta.

DETYRIMET

Ju, me përdorimin e kësaj faqeje, nënkuptoni që jeni dakort me kushtet tona dhe i pranoni ato në momentin që bëni një blerje. Ne gjithashtu jemi të detyruar të respektojmë ç’do premtim dhe shërbim që publikojmë në faqen tonë www.gmobileonline.com.

Për çdo porosi në Kosovë do paguani vetëm 3euro (sado produkte të ketë kjo porosi ju do paguani vetëm këtë shumë).
Ne premtojmë dërgesa brenda 24h (për çdo ditë pune) në të gjitha qytetet dhe rrethinë të qyteteve të Kosovës. Për çdo porosi që bëhet para orës 16:00 do të arrij të nesërmen brenda 24h kurse për porosite e bëra pas ores 16:00 do të mbërrijnë për një kohe prej 24h deri 48h. Nese nuk ju vjen produkti brenda 48h (gjate ditëve të punës) keni të drejten e anulimit të porosisë.

Si të blej!

G Mobile tani mund të kryeni pagesën në mënyra të ndryshme.

Mund ti shikoni këto fotografi që tregojnë hap pas hapi se si të bëhet porosia dhe pagesa e produktit.

Hapi 1

step1

Hapi 2

step2

Hapi 3

step3

Hapi 4

step4

Hapi 5

step5

Kontakti

Tel: +377 44 141 948

Email: info@gmobileonline.com

Orari i punës: 9:00 / 20:00

Rruga Eqrem Qabej, NR. 6 (Semaforat kryesor prapa NLB Bank)

Emri dhe Mbiemri

Email Adresa

Subjekt

Mesazhi Juaj